Të lënduarit gjatë të shtënave në “East Gate Mall” janë në gjendje stabile

Të lënduarit gjatë të shtënave në “East Gate Mall” janë në gjendje stabile

Dy të lënduarit gjatë të shtënave të djeshme në qendrën tregtare të Shkupit “East Gate Mall” janë në gjendje stabile, por ndiqen me vëmendje.

Informacionin e konfirmuan drejtori i Klinikës për Sëmundje Kirurgjike “Shën Naum i Ohrit” në Shkup, Luben Arsenkov dhe drejtori i Klinikës për Kirurgji torakovaskulare, Nexhati Jakupi.

MARKETING