. Teknologji Archives - TV SHENJA

Teknologji Archive

Merr fund Flash Player

Adobe Flash Player ka përfunduar zyrtarisht ciklin e tij. I nxjerur për herë të parë në vitin 1996, Flash ka qenë mënyra më e përdorur nga njerëzit për të parë video dhe për të luajtur “online”, në fazat e hershme të uebit. …

Google, Gmail e Youtube bien nga sistemi

Shërbimet e Googlet kanë rënë nga sistemi para disa minutave, duke prekur shumë përdorues në mbarë botën, njoftojnë mediumet e huaja. Në mesin e shërbimeve që kanë rënë janë Gmail, Google search, YouTube dhe Google Maps. Raportohet se rënia ka nisur rreth …

iPhone 12 special kushton mbi 20 mijë euro

Tifozët e Donald Trump dhe Joe Biden që kërkojnë të shënojnë tranzicionin midis administratave duhet të hedhin një vështrim në këtë iPhone 12 Pro. Kur bëhet fjalë për telefona tepër të çmuar, iPhone 12 ka disa nga më të ‘egërit’ që kemi …