. Ekonomi Archives - TV SHENJA

Ekonomi Archive

Edhe një shtrenjtim i derivateve të naftës

Komisioni Rregullator për Energjetik ka njoftuar se pas mesnate do të shtrenjtohen për gjysmë denarë çmimet e EUROSUPER BS-95 dhe EUROSUPER BS-98. Me këtë vendim një litër EUROSUPER BS-95 do të shitet për 68.50 denarë, ndërsa një litër EUROSUPER BS-98 do të …

Administrata Publike do të merr rrogë të 13-të

Kryeministri i vendit Zoran Zaev sot u shpreh se administrate publike do të merr K-15 dhe për këtë qëllim janë ndarë 230 milionë denarë, teksa obligimi është nënshkruar në marrëveshjen kolektive të vitit 2019-të. “Marrëveshjet kolektive janë nënshkruar në vitin 2019. Ne …

Qeveria miratoi rishikimin e buxhetit

Qeveria ka miratuar rishikimin e buxhetit. Kryeministri Zoran Zaev ka njoftuar se është bërë zëvendësimi dhe plotësimi i  buxhetit për vitin 2021. Më tej ai tha se i njejti do të dorëzohet në Kuvend. Zaev buxhetin e quajti produktiv i cili fokus …

Shtrenjtohen çmimet e derivateve të naftës

Komisioni Rregullator për Energjetik në mbledhjen e sotme ka vendosur që të shtrenjtoj çmimet e derivateve të naftës për gjysmë denarë. Në bazë të vendimit nga mesnata EUROSUPER BS – 95 do të shitet për 68.00 denarë për litër, ndërsa EUROSUPER BS …