. Maqedoni Archives - TV-SHENJA

Maqedoni Archive

Zaev: VMRO-së i pengon Ruskoska

Lidhur me propozimin e VMRO-së që të mos formohet prokurori e re, por të mbetet ajo që është tashmë, por që shefi i Prokurorisë për krim të organizuar të jetë me propozim të opozitës, dhe për këtë pozicion të mund të konkurrojnë …

Milloshoski: I jemi përgjigjur Zaevit

Deputeti i VMRO-DPMNE-së, Antonio Milloshoski ka thënë se ata i janë përgjigjur në formë të shkruar propozimit të ekipit të pushtetit. “Presim që në ditën në vazhdim ose pas dy ditëve ekipi i pushtetit të ketë mundësi që ta shqyrtojë, ndërsa deri …

Deri në dhjetë vite burg për sulm ndaj mjekëve

Ministrja e Drejtësisë, Renata Deskoska ka thënë se punonjësit e shëndetësisë nuk duhet të jenë cak i sulmeve. Ajo këto komente i ka bërë pas disa rasteve të sulmeve ndaj punonjësit mjekësor ditëve të fundit. Sipas Deskoskës, sulm mbi punonjës shëndetësor është …