. Sport Archives - TV SHENJA

Sport Archive

Sjellje e turpshme e Agjencisë për Rini dhe Sport

“Maqedoni dhe gjithçka është e mundur!” Të gjykuar për të jetuar mbrapsht, madje edhe atëherë kur gjenden njerëz që arrijnë të fusin gjërat në binarët e duhur dhe fjalët zëvendësohen me vepra, e premtimet konvertohen në suksese historike. Kjo është situata me …