. GJITHÇKA Archives - TV SHENJA

GJITHÇKA Archive

(VIDEO) Shpërthim i orkestruar i ortekut të borës

Një sasi e madhe e borës mbuluan rrugët në një zonë malore në Alaska këtë javë, pas një shpërthimi të kontrolluar që është kryer nga profesionistët për të shmangur një ortek “natyral”. Ekspertët nga Departamenti i Transportit në Alaska, inicoi “rrëshqitjen” e …

Qentë e Bidenin largohen nga Shtëpia e Bardhë,

Qentë e çiftit presidencial në Shtetet e Bashkuara të Amerikës janë larguar nga Shtëpia e Bardhë, pasi qeni më i ri, Major, raportohet se kishte sulmuar një agjent sigurie. Sipas mediave amerikane, qentë janë kthyer në shtëpinë e familjes së Bidenit në …

Sot është Dita ndërkombëtare e Picës

Origjina e saj është e hershme, madje shumë, por ajo nuk e tregon aspak moshën shekullore. Pica, është një nga më të njohurat dhe të dashurat në botë, aq sa është përfshirë edhe në listën e trashëgimive të njerëzimit nga UNESCO në …