. Kosovë Archives - TV-SHENJA

Kosovë Archive

Prishtina shënon ditën pa makina

Sot në Prishtinë shënohet 22 Shtatori – Dita pa makina. Për shënimin  e kësaj dite janë parapa shumë aktivitete, ndërsa disa rrugë të Prishtinës do të jenë të mbyllura për qarkullimin e automjeteve. Agjenda: Ecje 12:30 – 14:00 /Neë Born 7 mesazhe …

Koshtunica: Zgjidhja për Kosovën, si Hong Kongu

Ish-presidenti dhe ish-kryeministri i Serbisë, Vojisllav Koshtunica, ka deklaruar se kishte një propozim për zgjidhjen e çështjes së Kosovës dhe se ai bazohej në modelin e Hong Kongut. Koshtunica, siç shkruan ‘Kurir’, thotë se ky model do të ishte kompromis, i cili …