. Rajoni Archives - TV-SHENJA

Rajoni Archive

Policët grekë dhunojnë emigrantët e parregullt

Emigrantët e parregullt të cilët u kapën në Greqi pretendojnë se ata u rrahën dhe u kthyen në Turqi nga policia greke, raporton AA. Pjesëtarët e Policisë Kufitare dhe Xhandarmërisë kapën rreth 250 migrantë të parregullt nga Pakistani, Iraku, Maroku, Palestina dhe …