. Kronikë e zezë Archives - TV SHENJA

Kronikë e zezë Archive

Kapen 94 emigrantë në rrugën Radovish-Shtip

Policia mbrëmë ka kapur 94 emigrantë në rrugën rajonale Radovish-Shtip. Ngjarja ka ndodhur rreth orës 21:30, kur policia nga Sektori për Punë të Brendshme në Shtip ka ndaluar automjetin e tipit “Volvo” me targa të Shkupit. ” Shoferi ka ndaluar automjetin dhe …

Kapen 17 emigrantë në Radovish

Ministria e Punëve të Brendshme njofton se rreth orës 02:00 pas mesnatës në Radovish janë kapur 17 emigrantë. Emigrantët janë kapur në rrugën “Aleksandar Makedonski” në afërsi të pompës së benzinës në Radovish. Policia njofton se 13 emigrantë janë nga Pakistani kurse …

MPB: 355 shkelje për mos-mbajtje të maskës mbrojtëse

Gjatë natës së kaluar në gjithë territorin e republikës së Maqedonisë së Veriut janë regjistruar gjithsejt 355 shkelje për mosrespektim të masës për mbajtjen e maskës mbrojtëse. Nga Ministria për Punë të Brendshme në vazhdimësi apelojnë për respektim të masave dhe protokolleve …

MPB: 537 shkelje për mos-mbajtje të maskës mbrojtëse

Gjatë natës së kaluar (28/29.07.2020) në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut, janë regjistruar gjithsej 537 shkelje për mos-mbajtje të maskës mbrojtëse. Ministria Për Punë të Brendshme vazhdo të bëj thirrje për respektim të të gjitha masave dhe protokolleve që ka …