. Ballina Archives - TV SHENJA

Ballina Archive

Sot pritet të vendoset për vitin e ri shkollor

Sot pritet të vendoset nëse në shtator do të hapen shkollat ose do të vazhdojë mësimi online. Komisioni për Sëmundje Infektive së bashku me përfaqësuesit e Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës, kishin paralajmëruar për dje publikimin e protokollit për procedurën e mësimit …

Naim Rashiti: Na presin vendime të mëdha

Intervistë me drejtorin ekzekutiv të Grupit për Hulumtimin e Politikave në Ballkan (BPRG), Naim Rashiti, “Në Kosovë elitat politike nuk janë të përgatitura për ndonjë kompromis që do të kërkohet për njohjen e Kosovës nga ana e Serbisë. Ata i kundërshtojnë zgjidhjet …