. kryesore Archives - TV SHENJA

kryesore Archive

Qeveria emëroi drejtorë dhe zv.drejtorë të rinj, ja emrat

Qeveria e Maqedonisë së Veriut sot ka emëruar drejtorë, zv.drejtorë dhe anëtarë të këshillave drejtuese në ndërrmarje dhe shoqata aksionare në pronësi të Qeverisë, raporton Shenja. Qeveria ka emëruar Amir Shabanin ushtrues të detyrë-drejtor në Fondin për sigurim të depozitave, ndërkaq paraprakisht …