. kryesore Archives - Page 2 of 1804 - TV SHENJA

kryesore Archive

Janë mbyllur Qendrat-Covid në disa spitale

Pas numrit të zvogëluar të pacientëve me Covid-19 prej mëngjesit të sotëm janë mbyllur disa Qendra – Covid në disa prej klinikave në Shkup dhe një pjesë e kapaciteteve në disa spitale të qyteteve tjera, njoftojnë nga Ministria e Shëndetësisë. Është mbyllur …