. kryesore Archives - Page 3 of 1224 - TV-SHENJA

kryesore Archive

(VIDEO) Formohen “Kovid-Qendra Rajonale” në 16 komuna

16 komuna të vendit e përkrahin propozimin e Ministrisë së Shëndetësisë dhe të Komisionit për Sëmundje Infektive për formimin e “Kovid qendrave” rajonale në qytetet ku tashmë ekzistojnë  spitale të përgjithshme dhe shtëpi shëndetësore. Nga Ministria e Shëndetësisë potencuan  se këto aktivitete …

Ohër dhe Strugë votojnë gjithsej 93 persona

Me material zgjedhor dhe të gjitha pajisjet e nevojshme mbrojtëse, skafanderë, vizirë, maska dhe doreza, në Ohër dy ekipe mjekësh dhe vëzhgues të partive shkuan në shtëpitë e të izoluarve dhe infektuarve me koronavirus. “Rruga e Debërcë në Ohër ishte një nga …