Ziadin Sela: Me miq në Tetovë – të cilët as nuk shiten, e as dorëzohen

Ziadin Sela: Me miq në Tetovë – të cilët as nuk shiten, e as dorëzohen

Aleanca për Shqiptarët e Ziadin Selës ka organizuar një tubim në Tetovë me aktivistët partiak.

“Tetova 💜 jonë! Aleanca për Shqiptarët 🏠 jonë!
Tetova gjithmonë ka qenë qendër e rezistencës, ndërsa Aleanca për Shqiptarët është kështjellë që nuk shembet lehtë. Sonte isha në shtëpinë time, me motrat dhe vëllezërit e mij tetovarë, të cilët as nuk shiten, e as dorëzohen”, – ka thënë mes tjerash në këtë ngjarje Sela.

MARKETING