Shkupit i ulet dënimi, vetëm edhe një lojë jashtë Çairit

Shkupit i ulet dënimi, vetëm edhe një lojë jashtë Çairit

Nga vendimi gjashtë ndeshje, 100 km larg Çairit, FFM vendosi që vendimi i lartpërmendur të vlejë vetëm edhe për këtë ndeshje.
“Me kënaqësinë më të madhe, si klub ju njoftojmë se pas këtij vendimi ndeshjen e radhës, si nikoqirë, do ta zhvillojmë në Çair, para tifozëve tanë të flaktë, të cilët realisht na kanë mbështetur edhe kur kemi luajtur në Kërçovë.
Kthimi në Çair është një motiv shtesë për ekipin tonë, sepse Çairi është shtëpia jonë dhe ndihemi më të sigurt e më të fortë”, thuhet në njoftimin e Shkupit, raporton SHENJA.