Regjim i posaçëm i komunikacionit në Shkup për shkak të protestave të 1 Majit

Regjim i posaçëm i komunikacionit në Shkup për shkak të protestave të 1 Majit

SPB Shkup sot ndëmorri masa për regjim të posaçëm në disa vende të qendër të Shkupit për shkak të mbajtjes së protestës.

Siç njoftojnë nga MPB, nga ora 10:00 deri në ora 12:30 do të ketë regjim të posaçëm për shkak të protestës së Konfederatave të Lira të Maqedonisë ku do të ketë marshim nga zyrat e KLS-së, nëpër rrugën “Jordan Mijallkov”, bulevardin “Klimenti i Ohrit” e deri në Qeveri.
Po ashtu në ora 12:00 është paralajmëruar protestë nga Lidhja e Sindikatave të Maqedonisë që do të fillojë nga zyrat e LSM-së dhe do të përfundojë në Qeveri.

“MPB u bën thirrje të gjithë pjesmarrësve që të respektojnë udhëzimet që i japin zyrtarët policorë”, thuhet në njoftimin e MPB-së.

MARKETING

UniConverter_20230519143422.gif