Parashikimi i motit

Parashikimi i motit

Moti sot në vend do të jetë kryesisht me diell, teksa në pjesët jugore gjatë paradites do të ketë edhe paraqitje të vranësirave.

Temperatura minimale do të sillet prej 0 deri në 8, kurse maksimalja prej 17 deri në 22 gradë Celsius.

Në Shkup dhe rethinë do të jetë kryesisht me diell dhe qetë, kurse temperatura minimale do të jetë 6, ndërkaq maksimlaja do të arrijë deri në 22 gradë.