Mbrëmë në Tetovë u mbajt mbledhja e Këshillit Koordinues nën udhëheqjen e deputetit Hysni Ismaili

Mbrëmë në Tetovë u mbajt mbledhja e Këshillit Koordinues nën udhëheqjen e deputetit Hysni Ismaili

Mbrëmë në Tetovë u mbajt mbledhja e Këshillit Koordinues nën udhëheqjen e deputetit Hysni Ismaili, ku prezent ishin 13 degë me përfaqësues të tyre, përdaqësues nga Forumi Rinor dhe Forumi i Gruas, ndërsa temë diskutini në këtë takim ishin zhvillimet e fundit politike në vend.

Komunikata e plotë nga Këshilli Koordinues:

“Nën udhëheqjen e deputetit Hysni Ismaili u mbajt mbledhja me përfaqsuesit e 13 degëve, forumit të gruas dhe forumit rinor të fraksionit të Alternativës. Në mbledhje u diskutua për aktualitetet politike dhe hapat e mëtutjeshme të degëve të fraksionit”.

MARKETING