Jep dorëheqje drejtori i NP Parqe dhe Gjelbërim Shkup, Zuhejr Rexhepi

Jep dorëheqje drejtori i NP Parqe dhe Gjelbërim Shkup, Zuhejr Rexhepi

Drejtori NP Parqe dhe Gjelbërim e Shkup, Zuhejr Rexhepi, ka njoftuar se për shkaqe shëndetësore ka dhënë dorëheqje nga posti i drejtorit.
“Për shkaqe shëndetësore sot parashtrova dorëheqje nga funkcioni drejtor në NP Parqe dhe Gjelbërime.
E falenderoj kryetaren Arsovska për besimin dhe mundësinë e dhënë, por shëndeti është më i rëndësishëm se çdo funkcion.
Udhëheqesis së re i dëshiroj punë të mbarë dhe të suksesshme”, ka shkruar Rexhepi.

MARKETING

UniConverter_20230519143422.gif