Urime Kurban Bajrami!

Urime Kurban Bajrami!

Redaksia e Televizionit SHENJA të gjithë besimtarëve muslimanë jua uron festën e Kurban Bajramit.

Paqja dhe gëzimi mbizotërofshin në familjet tuaja.

MARKETING