Taravari: Urime kryeministri teknik, shpresojmë të festojmë një kryeministër shqiptar të vërtetë

Taravari: Urime kryeministri teknik, shpresojmë të festojmë një kryeministër shqiptar të vërtetë

Kryetari i Aleancës për Shqiptarët, Arben Taravari, ka uruar përzgjedhjen e Talat Xhaferit për kryeministër teknik. Por, në postimin e tij në facebook, Taravari shpreson që do të vije dita kur do të festohet kryeministri shqiptar me mandat të plotë dhe të vërtet.

Ja dhe postimi i plotë:

Urime Kryeministrit Teknik shqiptar!

Uroj që të vijë sa më shpejt dita të festojmë një kryeministër shqiptar me mandat të plotë dhe të vërtetë!

 

MARKETING