Sylejman Baki mbrëmë u takua me banorët e komunës Karbinci të Shtipit

Sylejman Baki mbrëmë u takua me banorët e komunës Karbinci të Shtipit

Bartësi i njësisë zgjedhore 3 nga Fronti Europian, Prof. Dr. Sylejman Baki, mbrëmë ka vazhduar takimet e tij me qytetarët e Shtipit të komunës së Karbincit, derisa u vizituan fshatrat Radanja, Kallauzli, Kuçicë dhe Përnali.

Ndryshe, njësia e 3-të zgjedhore është njësia më e madhe zgjedhore që ngërthen më shumë komuna në nivel republikan.

MARKETING