Spasovski: Kallëzim penal për shoferin i cili e ka dërguar Palevskin në Turqi

Spasovski: Kallëzim penal për shoferin i cili e ka dërguar Palevskin në Turqi

Ministri i Punëve të Brendshme, Oliver Spasovski sot ka deklaruar se ende është duke zgjatur marrja ne pyetje e avokatit Vasko Stojkov, me të cilin Lupço Palevski, i dyshuari i parë për vrasjen e Vanja Gjorçevska dhe Pançe Zhezhovski është larguar në Beograd.
“Avokati është mbajtur në pyetje dhe ende po zgjatë në kuadër të 24 orëve dhe më pas shërbimet do të vendosin”, tha Spasovski.
Në lidhje me shoferin i cili e ka transportuar Palevskin në Turqi dhe ishte arrestuar në hyrje në pikën kufitare në Dojran, Spasovski tha se do të ngritet kallëzim penal. /SHENJA/

MARKETING