Skender Rexhepi – Zejd dhe “Fronti Europian” bashkëbisedojnë më mjekët e Karadakut

Skender Rexhepi – Zejd dhe “Fronti Europian” bashkëbisedojnë më mjekët e Karadakut

Kryetari i Partisë Populli, Skender Rexhepi – Zejd, është takuar me mjekët e Karadakut në kuadër të tubimeve që mban “Fronti Europian”.

“Një bashkëbisedim i frytshëm me mjekët dhe mjeket si dhe stafin mjekësor nga zona e Karadakut, me çrast diskutuam rrugët e avansimit të sistemit shëndetësor si dhe krijimit të klimës më të mirë dhe më shpresëdhënëse për uljen e shpërnguljes së mjekëve të rinj drejt vendeve perendimore” – shkruan Rexhepi – Zejd.

MARKETING