Shqipëria në grup “ferri”, me Spanjën, Italinë dhe Kroacinë

Shqipëria në grup “ferri”, me Spanjën, Italinë dhe Kroacinë

Po mbahet në ElbPhilarmonia të Hamburgut, ceremonia e hedhjes së shortit për Kampionatin Europian Gjermani 2024, ku Shqipëria do të njohë edhe kundërshtarët e grupeve.

Goglat kanë vendosur kuqezinjtë në grupin B, me Spanjën, Kroacinë

Ndeshja e parë e kuqezinjve do të luhet më 15 Qershor në Dortmund, përballë Italisë…

Ndeshja e dytë e kuqezinjve do të luhet më 19 qershor në Hamburg përballë Kroacisë.

Ndeshja e dytë e kuqezinjve do të luhet më 23 qershor në Duseldorf përballë Spanjës.

Shqipëria e Sylvinhos siguroi biletën për në Gjermani 2024, pasi u rendit e para në grupin eliminator, teksa do të marrë pjesë për herë të dytë në një kampionat Europian, pas atij në Francë në 2016-ën…

MARKETING