Rikthehet Koce Trajanovski, qeveria e emëron drejtor të NP Rrugët Shtetërore në vend të Ejup Rustemit

Rikthehet Koce Trajanovski, qeveria e emëron drejtor të NP Rrugët Shtetërore në vend të Ejup Rustemit

Qeveria e ka emëruar Koce Trajanovski për drejtor të ri të Ndërmarrjes Publike Rrugët Shtetërore.
Trajanovski vjen në këtë funksion në vend të Ejup Rustemit.
Trajanovski është ish kryetar i qytetit të Shkupit dhe komunës së Gazi Babës. /SHENJA/

MARKETING