Prokuroria: Vanja është vrarë në ditën e parë kur është kidnapuar!

Prokuroria: Vanja është vrarë në ditën e parë kur është kidnapuar!

Prokuroria ka dhënë detaje se si ka ndodhur i tërë rasti i vrasjes së të miturës, raporton SHENJA.

Ata njoftojnë se Vanja është marrë me makinë nga hyrja e ndërtesës ndërsa sipas që atë ditë rreth orës 10 edhe është vrarë.

“Menjëherë pas marrjes së denoncimeve për personat e zhdukur, janë ndërmarr aktiviteteve për gjetjen e tyre, ndërsa në SPB Shkup, është formuar edhe shtab operativ, në krye me shefin e SPB Shkup. Janë kryer bastisje në shtëpitë dhe hapësirat tjera në rajonin e SPB Shkup, SPB Veles dhe SPB Shtip, ku janë gjeturë dhe marrë telefona celutalë, makina dhe të tejra. Janë kryer biseda të shumta me familajrët, të  njohirt, miqtë dhe persona që kanë mundur të kenë cfarëdolloj informacioni ndërsa në veprimet hetuese janë kyçur për cdo ditë rreth qindra policë të cilët kanë punuar vetëm për këto raste. Hetim në të dy lokacionet ku janë gjetur trupa e të zhdukurve sot kanë bërë prokuror nga Prokuroria e Shkupit dhe Velesit. Janë dhënë urdhër për obduksion të trupave të viktimave për identifikim adekuat”, thuhet në njoftimin e Prokurorisë, raporton SHENJA

MARKETING