Petrovska: Armata e Maqedonisë e gatshme që të ofrojë përkrahje për popullin turk

Petrovska: Armata e Maqedonisë e gatshme që të ofrojë përkrahje për popullin turk

I shpreh ngushllime të thella popullit turk dhe aleatëve tanë nga Turqia, por edhe gatishmëri për ndihmë në këto momente të vështira për miqtë tanë, ka shkruar ministrja e Mbrojtjes, Petrovska në profilin e saj në Fejsbuk.

“Armata e Maqedonisë është e gatshme të ofrojë ndihmë në përpjekje në ballafaqimin me pasojat nga katastrofa e tmerrshme dhe shpëtim të sa më shumë jetëve të njerëzve”, shkroi Petrovska në Fejsbuk. Ajo shtoi se populli ynë e din se çka do të thotë solidariteti dhe dora e shtrirë në momente të vështira kur kemi nevojë më së shumti për të.