Përfaqësues nga Maqedonia pjesëmarrës në iftarin tradicional të RUTEV-it nga Turqia

Përfaqësues nga Maqedonia pjesëmarrës në iftarin tradicional të RUTEV-it nga Turqia

Pjesë e iftarit tradicional të Fondacionit Turk “RUTEV” ishte kryetari i Kuvendit të Madh Kombëtar të Turqisë (TBMM), prof. dr. Mustafa Shentop.

Gjithashtu në këtë iftar tradicional të RUTEV-it pjesëmarrës kanë qenë edhe nënkryetari i Kuvendit të RMV-së, Dr. Hysni Ismaili, drejtori i SH.B. “Logos – A”, prof. dr. Adnan Ismaili, Kryetari i Bordit të RUTEV – Melek Aras, kryetari i shoqatës “Köprü”, Hüsrev Emin, kryetari i shoqatës “Ensar”, prof. dr. Süleyman Baki, kryetari i OKH “Merhamet”, Ridvan Xhaferi, kryetari i shoqatës “Vizion M”, Taxhudin Shabani dhe anëtari i Bordit të OKH “Merhamet”, Xhihad Husejini.

MARKETING

UniConverter_20230519143422.gif