Në VK “Bogorodicë” për dalje pritet rreth 30 minuta

Në VK “Bogorodicë” për dalje pritet rreth 30 minuta

Në vendkalimin kufitar “Bogorodicë” koha e pritjes për dalje nga vendi është rreth 30 minuta, ndërsa në vendkalimet tjera kufitare nga ana e Maqedonisë nuk ka vonesa të gjata për hyrje dhe dalje nga vendi, informon LAMM.

Intensiteti i komunikacionit në akset rrugore jashtë mjediseve të qytetit është mesatar. 

 

MARKETING

UniConverter_20230519143422.gif