Në Shkup është mbajtur pritje me rastin e 21 dhjetorit – Ditës së Arsimit Turk

Në Shkup është mbajtur pritje me rastin e 21 dhjetorit – Ditës së Arsimit Turk

Sot në Shkup, u organizua pritje ceremoniale në kuadër të festimeve të “21 Dhjetorit” – Dita e Arsimit Turk, e cila u organizua nga Lidhja e Organizatave Joqeveritare Turke në Maqedoni (MATUSITEB) dhe e mbështetur nga Agjencia Turke për Bashkëpunim dhe Koordinim – TIKA.

Pjesë e këtij eventi ceremonial ishin kryetari i shtetit të vendit tonë, Stevo Pendarovski, ish-kryetari i parlamentit turk, Mustafa Shentop, nënkryetari i TIKA-s, Dr. Mahmut Çevik, përfaqësues të lartë politik, përfaqësues të sektorit civil dhe të OJQ-ve në vend.

MARKETING