Krenar Lloga kundër Taravarit: ASH të del e vetme në zgjedhje

Krenar Lloga kundër Taravarit: ASH të del e vetme në zgjedhje

Menjëherë pas publikimit të lajmit se Taravarit është rreshtuar me opozitën shqiptare, i pari që ka reaguar është Krenar Lloga, ministri i Drejtësisë.

Ai në një postim në facebook, e ka kundërshtuar vendimin e kryetarit.

Duke u nisur nga interesimi mediatik dhe i anëtresisë së gjërë, dua tju bëjë me dije se Aleanca për Shqiptarët nuk ka shqyrtuar asnjë kërkesë nelë organet e saja partiake, Këshillin Drejtues, Kryesi Qëndrore dhe Kuvend Qëndror në lidhje me koalicionet parazgjedhore. Në fuqi ka një vendim të Kryesise Qëndrore i cili është votuar UNANIMISHT për të shkuar të vetëm ne zgjedhje. I bëj thirrje Kuvendit të ASH-ës që të përmbaj propozimin unanim të Kryesisë i cili është:
ALEANCA PËR SHQIPTARËT TË DEL E VETME NË ZGJEDHJET PARLAMENTARE 2024!

MARKETING