Kovaçevski, Zaev dhe Ahmeti kanë biseduar për strategjinë e zgjedhjeve

Kovaçevski, Zaev dhe Ahmeti kanë biseduar për strategjinë e zgjedhjeve

Kryeministri Dimitar Kovaçevski dhe lideri aktual i LSDM-së, lideri i BDI-së, Ali Ahmeti dhe ish-kryeministri dhe lideri i LSDM-së, Zoran Zaev, në takimin e sotëm të përbashkët në Shkup, siç mëson MIA, kanë diskutuar për definimin e strategjisë për pjesëmarrjen në zgjedhje dhe për të gjitha opsionet në frontin evropian.

MARKETING