Kamala Harris: Duhet të ndalim Trump

Kamala Harris: Duhet të ndalim Trump

Zëvendëspresidentja Kamala Harris ka thënë se “Super e Marta” është një moment i rëndësishëm për fushatën Biden-Harris.

“Amerikanët e të gjitha prejardhjeve po tregojnë se e ndiejnë urgjencën e këtyre zgjedhjeve dhe se janë të gatshëm të qëndrojnë me Presidentin Biden dhe mua në këtë luftë për të mbrojtur liritë tona themelore”, tha ajo, duke shtuar se Donald Trump “duhet të ndalet”.

“Presidenti dhe unë e dimë se duhet të rizgjidhemi dhe ne do të vazhdojmë të punojmë për të këtë,shtoi Harris. “Fitorja e luftës për të mbrojtur liritë tona themelore nuk do të kërkojë asgjë më pak.”

MARKETING