Heroi shkupjan i Kombëtares, Jasir Asani: Së bashku do të shkruajmë histori edhe në Gjermani

Heroi shkupjan i Kombëtares, Jasir Asani: Së bashku do të shkruajmë histori edhe në Gjermani

Jasir Asani pas kualifikimit në Kampionatin Europian, në rrjetin social facebook pa postuar se së bashkua ia arritëm së bashku të kualifikohemi për europian.

“Jemi në Europian! Bashkë ja dolëm! Bashkë besuam, luftuam, fituam dhe shkuam në Europian. Së bashku do të shkruajmë histori edhe në Gjermani, sepse të bashkuar jemi më të fortë. Urime Shqipëri! Krenar që jam shqiptar”, ka shkruar Asani, raporton SHENJA.

MARKETING