Delegacioni nga Maqedonia e Veriut realizuan takim me kryetarin e TIKA-s, z. Serkan Kajallar

Delegacioni nga Maqedonia e Veriut realizuan takim me kryetarin e TIKA-s, z. Serkan Kajallar

Një delegacion i përbërë nga Prof. Dr. Adnan Ismaili(shef i katedrës së Orientalistikës në Universitetin e Tetovës), Prof. Dr. Sulejman Baki (pedagog në departamentin e Turkologjisë pranë Universitetit të Tetovës), njëherazi edhe kryetar i shoqatës “Ensar”, Husrev Emin – kryetar i shoqatës “Köprü” dhe kryetari i SHK “Vizioni – M”, Taxhudin Shabani, sot gjatë qëndrimit të tyre në Ankara, kanë realizuar takim me kryetarin e Agjencisë Turke për Bashkëpunim dhe Koordinim – TIKA, Serkan Kajallar.

Gjithashtu, në lidhje me këtë takim, ka shkruar edhe faqja zyrtare e rrjetit social X të TIKA-s.


MARKETING