Ambasadori britanik Loson në takim me kryetarin e Kuvendit Xhaferi

Ambasadori britanik Loson në takim me kryetarin e Kuvendit Xhaferi

Ambasadori i Mbretërisë së Bashkuar të Britanisë së Madhe dhe Irlandës Veriore në vend, Methju Loson sot  do ta vizitojë Kuvendin.

Në shtëpinë ligjvënëse Loson do të mbajë takim me kryetarin e Kuvendit Talat Xhaferi. 

MARKETING

UniConverter_20230519143422.gif