Ali Ahmeti dhe Bujar Osmani në iftar me veteranët e Ushtrisë Çlirimtare

Ali Ahmeti dhe Bujar Osmani në iftar me veteranët e Ushtrisë Çlirimtare

Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti dhe kandidati për president, Bujar Osmani sonte ishin për  iftar me veteranë të UÇK-së.

“Sot në mbrëmje, pata nderin të takohem me veteranët e Ushtrisë Çlirimtare!

Trimëria dhe sakrificat e tyre kanë qenë thelbësore në formësimin e së ardhmes së vendit tonë. Ishte një privilegj të dëgjoj historitë e tyre dhe të fitoj njohuri nga përvojat e tyre. Trashëgimia e tyre është një dëshmi e forcës dhe qëndrueshmërisë së popullit tonë.

Ndërsa ecim përpara, le të mos harrojmë kurrë mësimet e së kaluarës dhe rëndësinë e bashkimit, paqes dhe përparimit. Së bashku, mund të ndërtojmë një të ardhme më të ndritur për të gjithë.

Faleminderit të gjithë veteranëve për shërbimin dhe përkushtimin tuaj. Ju jeni heronj të vërtetë!”, theksoi Osmani.

MARKETING