107 gjoba në Shkup, 27 për tejkalim të shpejtësisë

107 gjoba në Shkup, 27 për tejkalim të shpejtësisë

Ministria për Punë të Brendshme njofton se gjatë ditës së djeshme në territorin e Shkupit ka regjistruar gjithsejtë 107 shkelje të rregullave të trafikut, prej tyre: 27 për tejkalim të shpejtësisë, 6 për ngasje të makinës pa patentë shoferi, 4 gjoba për makina teknikisht të parregullta dhe të paregjistruara.

Sipas njoftimit të MPB-së janë regjistruar dhe 3 shkelje për përdorim të telefonit gjatë vozitjes, 8 për kalim në të kuqe në semaforë dhe të tjera.

MARKETING

UniConverter_20230519143422.gif