Zeqirija Ibrahimi zgjidhet kryetar i ri i Alternativës

Zeqirija Ibrahimi zgjidhet kryetar i ri i Alternativës

Zeqirija Ibrahimi është zgjedhur kryetar i ri i Alternativës në Kongresin e Jashtëzakonshëm që u mbajt sot në Kumanovë.

Thirrja e kongresit erdhi pas dorëheqjes së Afrim Gashit nga pozita e kryetarit dhe zgjedhja e tij për kryetar të Kuvendit.

MARKETING