(VIDEO) Aleanca propozon drejtorët, Syrija Rashiti në MEPSO, Arsim Hasani të Fondi Pensional

(VIDEO) Aleanca propozon drejtorët, Syrija Rashiti në MEPSO, Arsim Hasani të Fondi Pensional

Aleanca për Shqiptarët ka bërë publike disa nga emra e drejtorive, që i takojnë kësaj partie, pas marrëveshjes për hyrje në Qeveri.

Syrija Rashidi, do të braktis postin e deputetit dhe do të emërohet drejtor në MEPSO, aty ku deri tani ishte Orhan Murtezani nga Alternativa. Sipas renditjes, tani, vendin e tij në Kuvend do ta zë, Remzi Memedi.

Bujare Abazi do të drejtoj postën, ndërsa Vullnet Selimi do të jetë drejtor i Shtëpisë së Shëndetit Shkup.

Drejtor i Fondit Pensional do të jetë Arsim Hasani, ndërsa në Agjencinë për Rini dhe Sport, në postin e zv/drejtorit është caktuar Isak Lazami.

Në Qendrën për Punë Sociale në Shkup drejtor është emëruar Izair Memeti, ndërsa Drejtoria për Menaxhim me Pronën e Konfiskuar, do të menaxhohet nga Driton Nebiu.

Në Inspektoratin e Arsimit, drejtor është caktuar Halit Ferati, ndërsa në Onkologji, Halid Matoshi do të jetë drejtor ekonomik.

Në Neurologji është caktuar Visar Miftari, ndërsa drejtor i Spitalit të Tetovës do të jetë Pëllumb Vela.  Në Spitalin e Kozles, drejtor Ekonomik do të jetë Tahir Tahiri.

Biblioteka e Tetovës do të drejtohet nga Nurije Bajrami, ndërsa në Vardar Film, drejtor është caktuar Bujar Bajrami.

Në Pyjet e Maqedonisë zv/drejtor është caktuar të jetë Safet Miftari, ndërsa në Ushqim dhe Veterianari- Denis Aliti do të ushtrojë detyrën e zv/drejtorit.

Aleancës për Shqiptarët i takojnë edhe disa drejtori të tjerë, megjithatë ende nuk janë caktuar se kush do të drejtoj ato drejtori.

Enis Murtezi /SHENJA/