Tuntev jep dorëheqje nga posti i drejtorit në AAC, kthehet në TAV Maqedoni

Tuntev jep dorëheqje nga posti i drejtorit në AAC, kthehet në TAV Maqedoni

Drejtori i Agjencisë së aviacionit civil (AAC) Tomislav Tuntev ka dhënë dorëheqje nga posti për shkaqe personale, ndërsa Këshilli drejtues i AAC-së tashmë e ka konstatuar dorëheqjen e tij dhe ka marrë vendim për shkarkimin nga pozicioni si drejtor.

Dorëheqjen, siç informon e ka dorëzuar më 27 maj, ndërsa Këshilli drejtues i AAC-së e ka konfirmuar në mbledhjen e 30 majit.

Tuntev ka qenë drejtor i AAC-së që nga viti 2019, ndërsa tani kthehet në punë në TAV Maqedoni.

MARKETING