Taravari: Të punojmë që diferenca në Gostivar të jetë mbi 7000 vota

Taravari: Të punojmë që diferenca në Gostivar të jetë mbi 7000 vota

Koalicioni i opozitës shqiptare VLEN, sonte kishte tubim në Gostivar. Kandidati i VLEN-it, për president, Arben Taravari tha se fitoret në këtë qytet renditen që nga vitit 2016 një pas një..
Ai tha se nuk ka dyshim që në Gostivar të bëhet diferenca sa më e madhe e mundshme.
“Ne tash jemi radhitë si opozitë e bashkuar shqiptare. Ju lutem për mobilizim të jashtëzakonshëm. Se më thonë se m’ke premtu 7000 mijë vota diferencë, prandaj të punojmë këto ditë së bashku dhe ta sjellim fitoren e madhe”, deklaroi Arben Taravari.
Taravari tha se më 24 prill të jetë fitorja e parë ndërsa fitorja të vuloset më 8 maj.

MARKETING