Taravari në takim tek Kurti: Një takim shqiptarësh me simbolikë të madhe!

Taravari në takim tek Kurti: Një takim shqiptarësh me simbolikë të madhe!

Kandidati për president nga opozita shqiptare VLEN, Arben Taravari ka zhvilluar sot një takim me kryeministrin e Kosovës, Albin Kurti, i shoqëruar nga djali i Arbër Xhaferit dhe Feta Halimit.
“Tani jemi në Prishtinë për një takim shqiptarësh me simbolikë të Madhe!
Me Ilir Xhaferin pasardhësin e Arbën Xhaferit, me Feta Alimin, trim mbi trima dhe besnik, dhe me Kryeministrin e Republikës së Kosovës, Albin Kurti, i cili është Mbështetës i Kauzës Tonë, Insipirues dhe Shembull i Lëvizjeve të Mëdha!
NDRYSHIMI FILLOI!”, ka shkruar Taravari.

MARKETING