Taravari emëron disa drejtorë në institucionet shëndetësore publike, Rexhep Memedi do jetë drejtor në Klinikën për fëmijë

Taravari emëron disa drejtorë në institucionet shëndetësore publike, Rexhep Memedi do jetë drejtor në Klinikën për fëmijë

Ministria e Shëndetësisë, ka njoftuar se ministri Arben Taravari ka emëruar disa drejtorë në institucionet shëndetësore publike, shkruan SHENJA.
“Prof. Dr Ognen Kostovski është emëruar drejtor në Klinikën universitare për kirurgji digjestive
Prim. Dr Oliver Zafirovski është emëruar drejtor në Klinikën universitare për pulmologji dhe alergologji
Dr. Rexhep Memedi është emëruar drejtor në Klinikën universitare për sëmundjet e fëmijëve
Prof. Dr Sinisha Stojanoski është emëruar drejtor në Spitalin e përgjithshëm të qytetit „8 Shtatori””, thuhet në njofitmin e ministrisë së Shëndetësisë.

MARKETING