Taravari: Deklaratat e Selës janë cinike, i uroj shëndet

Taravari: Deklaratat e Selës janë cinike, i uroj shëndet

Arben Taravari ka komentuar mbledhjen e Kuvendit Qendror të ASH-së, krahu i Selës, që u mbajt sot në Shkup. Në një prononcim për gazetën LAJM, Taravari deklaratat e Selës i ka quajtur cinike dhe jot ë denja për një ish bashkëpunëtor. tha se bëhet fjalë për një grup të vogël njërëzish, të cilët i quajti “fraksion në ASH”.

 

“Vazhdoj të mendoj se janë një fraksion i vogël i ASH-së. Tashmë disa dhjetëra njerëz, shumica përkrahës të Ziadinit me të madhe i bashkangjiten Aleancës për Shqiptarët. Por, s’dua ta kamentoj. Ju uroj vetëm shëndet dhe të kenë sukses. Mendoj se është cinike, për një bashkëpunëtor që e ka pas 8-9 vite. Por, sidoqoftë vetëm sukses të ketë”, tha Taravari.

MARKETING