Stuhi me reshje të dendura shiu, bubullima dhe breshër në Shkup

Stuhi me reshje të dendura shiu, bubullima dhe breshër në Shkup

Shkupi sonte është përfshirë nga një stuhi e fuqishme e përcjellë me erë të fortë, bubullima dhe breshër në disa vende.

Paraprakisht me stuhi të fortë ishte përfshirë rajoni i Pollogut.

Rekomandohet që qytetarët të mos kërkojnë strehim nga shiu nën drunj të vetëm.

MARKETING