Shkup, sot mbahet protestë për tragjedinë në spitalin modular, kërkohet drejtësi për viktimat

Shkup, sot mbahet protestë për tragjedinë në spitalin modular, kërkohet drejtësi për viktimat

Në Shkup sot do të zhvillohet protestë nga familjarët e viktimave të spitalit modular në Tetovë. Marshi protestues do të fillojë nga ora 14:00, nga sheshi Skënderbe dhe do të përfundojë te Prokuroria e Republikës së Maqedonisë së Veriut, e cila i ka mbyll sytë karshi drejtësisë, dhe po mbron përgjegjësit e tragjedisë ku u dogjën 14 njerëz të gjallë.

“U bëjmë apel Në Shkup nesër do të zhvillohet protestë nga familjarët e viktimave të spitalit modular në Tetovë. Marshi protestuese do të fillojë nga ora 14:00, nga sheshi Skënderbe dhe do të përfundojë te Prokuroria e Republikës së Maqedonisë së Veriut, e cila i ka mbyll sytë karshi drejtësisë, dhe po mbron përgjegjësit e tragjedisë ku u dogjën 14 njerëz të gjallë.

“U bëjmë apel qytetarëve të Shkupit dhe qytetarëve të tjerë që të na mbështesin në kërkim të drejtësisë, kurse partive politike u apelojmë të qëndrojnë larg keqpërdorimit të protestës sonë për poena politike”, deklaruan familjarët e viktimave të spitalit modular në Tetovë.

 

 

MARKETING