Sanksionohen 167 shoferë në Shkup

Sanksionohen 167 shoferë në Shkup

Sektori i Punëve të Brendshme Shkup edhe gjatë ditës së djeshme (24.02.2024) ka vazhduar me kontrolle në zonën e komunikacionit.

Në territorin e qytetit të Shkupit janë shqiptuar gjithsej 167 masa, nga të cilat 42 sanksione për drejtim mjeti mbi shpejtësinë e lejuar, 10 masa për drejtim mjeti pa patentë shofer, 17 sanksione për drejtim mjeti nën ndikimin e alkoolit, 12 masa për drejtim të automjetit. kalimi i një sinjali të mbyllur (drita e kuqe).
Kontrollet e trafikut do të vazhdojnë edhe në ditët në vijim. Apelojmë tek qytetarët që të respektojnë rregullat dhe rregulloret e komunikacionit në mënyrë që të rrisim sigurinë në komunikacion dhe së bashku të kontribuojmë për rrugë më të sigurta.

MARKETING