Rrethi i dytë i zgjedhjeve në Turqi, qytetarët turq në Maqedoninë e Veriut mund të votojnë 20-21 maj

Rrethi i dytë i zgjedhjeve në Turqi, qytetarët turq në Maqedoninë e Veriut mund të votojnë 20-21 maj

Ministria e Jashtme Turke njoftoi se në kuadër të raundit të dytë të zgjedhjeve presidenciale që do të mbahen më 28 maj, kutitë e votimit do të vendosen në 167 pika nga 151 përfaqësues të Turqisë në 73 shtete.

Sipas deklaratës së Ministrisë së Punëve të Jashtme, qytetarët turq në Maqedoninë e Veriut do të mund të votojnë në Ambasadën e Turqisë në Shkup nga data 20-21 maj nga ora 08:00 deri në 22:00 me orën e Maqedonisë së Veriut.

Në deklaratë thuhet se nga 20 maji, kutitë e votimit do të vendosen në 167 pika nga 151 përfaqësues të Turqisë në 73 shtete dhe votimi do të bëhet në portat doganore në datat 20-28 maj.

Bir şunu diyen bir yazı 'BUTUKELCILIBL ÜSKUP Cumhurbaşkanı Seçimi İkinci Tur Oylaması T.C. Üsküp Büyükelçiliği görev bölgesinde gerçekleştirilecek oy verme işlemi Oy Verme İşleminin Gerçekleştirileceği Adres: T.C. ÜSKÜP BÜYÜKELÇİLİĞİ Slavej Planina BB, 1000 (Girişler, Samoilova Caddesi üzerinden yapılacaktır Oy Verme Tarih ve Saatleri 20-21 Mayıs 2023 08:00 22:00 Diğer Temsilciliklerimizdeki oy verme tarih ve saatleri ile oy verme işleminin gerçekleştirileceği adreslere ilişkin bilgi için: Temsilciliklerimizin sosyal medya hesapları f Bakanlığımız Konsolosluk Çağrı Merkezi +90 312 292 29 29 www.ysk.gov.tr YSK Çağrı Merkezi +904449975-bazıülkelerden' görseli olabilir

MARKETING

UniConverter_20230519143422.gif